Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

"Το PSI έγινε βίαια, χωρίς να ερωτηθεί κανένας"

Αλλεπάλληλες συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, εργαζομένων του ευρύτερου δημοσίου τομέα, και συλλόγων, είχε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.
 
Αρχικά συναντήθηκε με τα μέλη του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου,
τα οποία τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας του «κουρέματος» των ομολόγων, ενώ υποστήριξαν ότι «στην πράξη έγινε βίαιη δήμευση των περιουσιακών στοιχείων φυσικών προσώπων που τα είχαν εμπιστευτεί στο ελληνικό Δημόσιο». Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος πρότεινε να δοθούν ομόλογα γης 10ετούς ή 5ετούς διάρκειας στους ιδιώτες ομολογιούχους και τόνισε ότι «το PSI έγινε βίαια, χωρίς να ερωτηθεί κανένας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.