Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

"Moving Forward"..με εξαφάνιση νησιών και γεωγραφική "κακοποίηση" της Ελλάδας..

Χθές ολοκηρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου "Greece: Investment Forum "Moving Forward".

Το Συνέδριο, το οποίο διοργανώθηκε από την International Herald Tribune και την εφημερίδα Καθημερινή, διεξήχθη στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία κατά το διήμερο 15-16 Οκτωβρίου 2012. 
Στο συνέδριο μίλησαν όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν αρκετές "προσωπικότητες" του πολιτικού και οικονομικού χώρου.
Ο κ. Σαμαράς ήταν εκεί και μίλησε, ομοίως και ο κ. Βενιζέλος.. 
Μέχρι εδώ όλα καλά...

Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, πως μας "περιποιήθηκε" η International Herald Tribune  σε συνεργασία με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, σε ότι αφορά την απεικόνιση της χώρας μας, σε μια τεράστια αφίσα που ήταν ακριβώς πίσω από το έδρανο των ομιλητών.
Απαράδεκτος χάρτης με συμπιεσμένη-παραμορφωμένη την Ελλάδα, τα μισά νησιά και αυτά που υπήρχαν (τα μεγάλα) ήταν διπλά...
Δείτε την Πελοπόννησο, την Χαλκιδική, τα νησιά που δεν υπάρχουν..
Θα μου πείτε σιγά το θέμα ρε φίλε...
Όχι αγαπητοί μου δεν είναι έτσι και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα..
Αυτές οι εικόνες και τα βίντεο με αυτό τον χάρτη τερατούργημα της Ελλάδας έκαναν τον γύρο του κόσμου..
Τίποτα δεν είναι τυχάιο αγαπητοί μου ιδιαίτερα αυτή την περίοδο...
Είναι δυνατόν να μην είδε κανείς αυτό το τερατούργημα;
Είναι δυνατόν να μιλάει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας σε συνέδριο επενδύσεων και πίσω του να προβάλλεται μια "αλλοιωμένη" και κουτσουρεμένη Ελλάδα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.