Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Ο Χρήστος Ζώης για το ρεπορτάζ των Financial Times που πιστοποιούν ότι η ελλαδα εξελίσσεται από εθνικά κυρίαρχο κράτος σε προτεκτοράτο χρέους

«Παρά τις δήθεν αντιστασιακές κορώνες του κ. Βενιζέλου με τις οποίες επιχειρεί να ξορκίσει το φάντασμα της εξέλιξης της πατρίδας μας από εθνικά κυρίαρχη χώρα – ισότιμο εταίρο στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, σε προτεκτοράτο χρέους, έρχονται οι έγκυροι Financial Times για να επιβεβαιώσουν ότι αυτό είναι αυτονόητη νομοτέλεια στο πλαίσιο του δευτέρου μνημονίου.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι τελικά θα περάσει η γραμμή του Βερολίνου και των δανειστών μας γιατί απλά έχουν αντιληφθεί ότι η ελληνική κυβέρνηση ούτε μπορεί, ούτε θέλει να διαπραγματευθεί, πολύ περισσότερο επειδή δεν φρόντισε να διαθέτει ένα εθνικό σχέδιο δράσης με το οποίο θα μπορούσε να υποκαταστήσει το αδιέξοδο, αναποτελεσματικό, υφεσιακό μνημόνιο.»

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.