Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

EKTAKTO: Πάει για απόσυρση η τροπολογία Στουρνάρα για ένταξη των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ;

Προς απόσυρση της τροπολογίας για την ένταξη του ταμείου των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ στρέφεται ο Υπουργός Οικονομικών μετά τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ που κήρυξαν από σήμερα επ’ αόριστον 24 ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις. 
Σύμφωνα με το capital.gr η τροπολογία αποσύρεται τώρα και θα επανέλθει αργότερα ως ξεχωριστή διάταξη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αναμένονται αποφάσεις και για αναστολή της απεργίας σε όλα τα ΜΜΕ που έχει ξεκινήσει από σήμερα το πρωί στις 6. 

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.