Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Τρελλοκομείο ''η Βουλή των Ελλήνων''...


Τέσσερεις βουλευτές, γιά 8 ημέρες στην Ουάσιγκτον, γιά να... ''ελέγξουν'' αν οι εκλογές στις ΗΠΑ θα γίνουν -6 Νοεμβρίου- ''νομότυπα'' !!!Η αποστολή θα παραμείνει στην Ουάσιγκτον από 1 ίσα με 7 Νοεμβρίου. 'Ολα τα έξοδα τα πληρώνουν τα κορόϊδα οι 'Ελληνες φορολογούμενοι. Οι βουλευτές είναι: Α. Ψυχάρης (ΝΔ) , Γ. Πλακιωτάκης (ΝΔ), Π. Ρήγας (ΠΑΣΟΚ), Γ. Βαρεμένος (ΣΥΡΙΖΑ).
Πρός τιμήν τους, οι βουλευτές Τ. Κουίκ και Μ. Βορίδης δεν συμμετέχουν στην αποστολή. Το ερώτημα: Βουλευτές του πλέον βρώμικου Κοινοβούλιου της Ερώπης, θα... ''ελέγξουν'' αν οι εκλογές στις ΗΠΑ (!!!) θα γίνουν νομότυπα; 
Ντροπή, Βουλή, κυβέρνηση και κόμματα, ΔΕΝ έχουν;

1 σχόλιο:

  1. Mε άλλη αφορμή έγραφα: Κι αν δε θέλουν να κόψουνε τα σούρτα-φέρτα τους οι 300 Αχρησίμευτοι, ας αναλάβουνε τα κόμματά τους να καλύπτουν τις ανάγκες τους, κόμματά που επιδοτούνται γενναιότατα από τους φόρους μας, δανειοδοτούνται παράτυπα, και ενίοτε ενισχύονται κι από τα άδηλα ταμεία ευαγών οργανισμών. Και τι να λέμε τώρα, όπου φτώχια, εκεί κι η γκρίνια των περικοπών... Αλλά όχι να ξεκινάμε τα νέα μέτρα με περικοπές στη χημειοθεραπεία των καρκινοπαθών...

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/09/the-so-called-modest-amount-of-democracy.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.