Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Οι εντιμότατοι φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου στην λίστα Φαλσιανί;;


Αυτά έγραφε ο Πάνος Καμμένος πριν δύο ημέρες με αφορμή την εμφάνιση Παπακωνσταντίνου στην αρμόδια επιτροπή όπου εξόργισε ακόμα και τις …καρέκλες:
Το CD μήπως το ξεχάσατε κατά λάθος σε αυτό το σκάφος κατα την επίσκεψη σας στην Πάρο στον Αι-Γιάννη κ.Παπακωνσταντίνου συζητώντας για τα CDS ;
Είναι το Polytropon 2 του φίλου σας του Ντορή που ψάχνοντας ο εισαγγελέας μπορεί να βρεί κοινούς γνωστούς απο την λίστα Λαγκάρντ….
Bonjours……

ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ
Χθες λοιπόν, σας αποκαλύψαμε ένα όνομα που όλοι αγαπήσαμε, (μαζί με κάποιες διευκρινήσεις):
20121027-113304.jpg
Ο Πάνος Καμμένος δίνει σήμερα την εξήγηση:
1862,1863….
Σας έγραψα την Τρίτη για το σκάφος polytropon 2 που ο Παπακωνσταντίνου “πιθανώς ” έχασε το cd…. έλα που στην λίστα Λαγκάρντ που δημοσιεύει το hot dog είναι η γυναίκα και η κόρη του ιδιοκτήτη που μου ζητά με αγωγή 10.000.000€ για συκοφαντική δυσφήμηση …..
Σας το είπα πολύ πρίν….

Θα τα κάψει τα ριμάδια τα cds…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.