Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΩΞΤΕ ΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ

ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ
ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ


Ο Γιώργος Κασιμάτης πρόεδρος εδώ και χρόνια τώρα του ΕΒΕΠ. Ένας ευπρεπής χαμηλών τόνων άνθρωπος, που γνωρίζω και που δε δέχτηκε ποτέ να εγκαταλείψει τον Πειραιά και το ΕΒΕΠ, παρά τις προσφορές θέσεων από τα λαμόγια της πολιτικής, γνωρίζει όσο κανείς την αγορά, γι αυτό και ζήτησε την αποπομπή του Στουρνάρα από την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών. Με επίσημες δηλώσεις του, ότι ο Στουρνάρας
" δεν ζει την ελληνική πραγματικότητα , αφού τα τελευταία χρόνια η ελληνική επιχείρηση λειτουργεί διαρκώς σε


καθεστώς υποκατανάλωσης " ζητά την άμεση απομάκρυνση του. Σε σημείωμα μας με την ανάθεση των καθηκόντων των οικονομικών της χώρας στο εν λόγω κύριο είχαμε γράψει, από πληροφορίες μας στο χώρο των καθηγητών , ότι ξεκινώντας αυτός από την αριστερά για να καταλήξει στην δεξιά, όπως όλοι οι αριστεροί αρκεί να τους δοθεί καρέκλα, έκανε πάντα τη φιλιππινέζα . Γι αυτό και δεν πρόκειται να κάνει τίποτε , ώστε να ανορθωθεί οι οικονομία και να οδηγηθεί η χώρα σε ανάπτυξη και διότι δεν γνωρίζει την αγορά, αλλά κυρίως γιατί έχει μάθει να λειτουργεί σαν φιλιππινέζα. Ως τέτοια επελέγη από το Σαμαρά για να υπηρετήσει τους δανειστές μας. Τώρα έρχεται και μας επιβεβαιώνει όχι ο τυχαίος κύριος, αλλά ο Γεώργιος Κασιμάτης που λέει "ΔΙΩΞΤΕ ΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ"
olympia.gr
Αμφιβάλει κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.