Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Επί ποδός αστυνομία και αντιτρομοκρατική μετά τον πυροβολισμό σκοπού από άγνωστο σε στρατόπεδο

Επί ποδός βρίσκονται η αστονομια και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, για τον εντοπισμό των δραστών, που τα ξημερώματα άνοιξαν πυρ κατά του σκοπού στο 523 στρατόπεδο στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν σε ένα μαύρο βαν, ενώ ο σκοπός είναι καλά στην υγεία του.Οι δράστες χρησιμοποίησαν αεροβόλο, γεγόνος που εγείρει ερωτήματα για το σκοπό της ενέργειας. olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.