Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Εις μνήμην…..

Γράφει ο Κώστας Παπασπύρου
Ανεξάρτητοι Έλληνες Βοιωτίας 
Μέχρι να λογοδοτήσουν οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ και οι ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ του Ζαππείου 1,2,3……69 , …..τα παιδιά της Μάργκαρετ …..της Χαριλάου Τρικούπη, το κακό συνονθύλευμα της Ιπποκράτους και της Θεολογικής Σχολής της ΔΗΜΑΡ….. 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε δευτερόλεπτο τις χιλιάδες των ΕΛΛΗΝΩΝ που η απόγνωση από τα μέτρα της της ντόπιας τρόικας και της Φράου Μέρκελ τους οδήγησε και τους οδηγεί καθημερινά στην αυτοκτονία … 

Είναι υποχρέωση όλων μας… αυτή η λίστα δυστυχώς θα είναι ατελείωτη…. 

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΚΟΡΔΕΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΕΤΟ….. 
Εις μνήμην….. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.