Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Πρόεδρος οργανισμού προσέλαβε το γιό του!

Το θέμα φιλοξενεί στο σημερινό της φύλλο η τοπική εφημερίδα «Κόσμος» της Λάρισας:
«Τον Ιούνιο ο Δήμος Λαρισαίων και πιο συγκριμένα ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας (Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ.), πρόεδρος του οποίου είναι ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Τσακίρης, αποφάσισε να προσλάβει 20 άτομα, ως έκτακτο προσωπικό, με δίμηνη απασχόληση, για «πάγιες και διαρκείς ανάγκες». (Αριθμ. απόφ.: 32, Ημ. 26/06/2012, Αριθμ.πρωτ: 822).
Μόνο που ο πρόεδρος του εν λόγω Οργανισμού
με μια προσωπική του απόφαση που δεν έχει καμιά ηθική υπόσταση, έστω και αν είναι στα πλαίσια του νόμου, προσέλαβε το παιδί του! Όπως μάλιστα διευκρινίζεται στη σχετική σύμβαση την οποία υπογράφουν ως αντισυμβαλλόμενοι... πατέρας και γιός, ο Χρήστος Τσακίρης θα έχει ως «κύρια απασχόλησή του την είσπραξη των εισιτηρίων της Δημοτικής πισίνας». Σίγουρα εκτιμήθηκε ότι πρόκειται για σύνθετη και δύσκολη δουλειά που απαιτεί ειδικές δεξιότητες... Μάλιστα η σύμβαση της πρόσληψης υπογράφτηκε την ίδια μέρα με την απόφαση του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. να προσλάβει τα 20 άτομα (26/6/2012) και φέρει αριθμό πρωτοκόλλου 820! Δηλαδή έχει αύξοντα αριθμό μικρότερο, που σημαίνει ότι την συγκεκριμένη ή και τις άλλες 19 συμβάσεις, τις είχαν έτοιμες πριν αποφασίσουν να κάνουν προσλήψεις! Για τέτοια ξευτίλα μιλάμε...
Όλα αυτά σε μια πόλη που μαστίζεται από την ανεργία στην οποία υπάρχουν οικογένειες που δεν βρίσκουν ούτε μισό μεροκάματο για να πληρώσουν τα φαγώσιμα της ημέρας, ή έστω να δώσουν λίγα ψιλά στο παιδί τους για να μπορέσει να πάρει έστω έναν καφέ όταν βγαίνει έξω.
Τα συγχαρητήριά μας στον δήμαρχο κ. Τζανακούλη για το υψηλό ήθος με το οποίο ασκεί την εξουσία στην πόλη...
Κ.Τ.»
Δείτε την απόφαση εδώ και την υπογραφή της σύμβασης εδώ
http://www.kosmoslarissa.gr/article/17875/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.