Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Χατζηδάκης: Το ΠΑΣΟΚ αύξησε την ανταγωνιστικότητα !!!! (βίντεο)

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ...
23/10/2012: Απόσπασμα δηλώσεων Κωστή Χατζηδάκη μετά τη συνάντηση με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα Horst Reichenbach.
Σήμερα έχουμε το πρώτο θετικό νέο για την ελληνική οικονομία μετά από πολύ καιρό. Στο επίπεδο της ανταγωνιστικότητας η Ελλάδα ανεβαίνει από την 100η θέση στην 78η θέση σε μια χρονιά. Και αυτό είναι ένα μήνυμα που θα μεταδοθεί παγκοσμίως. Και θέλω να ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα μηνύματα.

Αυτό δεν έγινε τυχαία, ούτε έγινε από εμένα. Έγινε από τους προκατόχους μου. 
Βασίζεται σε δουλειά στο επίπεδο των διαρθρωτικών αλλαγών στην απλούστευση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, στις αδειοδοτήσεις και τα λοιπά, που οδήγησε τελικά στην αναβάθμιση της χώρας διεθνώς ως προς την ανταγωνιστικότητα.
Η δέσμευση αυτής της Κυβέρνησης είναι να συνεχίσει σε αυτό το δρόμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.