Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Νέα επίθεση Σαχινίδη προς ΝΔ: «Θέλετε τη βοήθειά μας ή όχι;»

«Το ΠΑΣΟΚ δεν δεσμεύτηκε πως θα φιμωθεί, αλλά πως θα στηρίξει την κυβέρνηση. 

Θέλετε την στήριξη που σας προσφέρουμε ναι ή όχι; Σας ενοχλεί ή ντρέπεστε; 

Αν σας ενοχλεί ή θέλετε να κάνετε κυβέρνηση με άλλους να το πείτε ανοιχτά και όχι με διαρροές ή με υπονοούμενα. Κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής που συζητά το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2013.

Οι τριγμοί στο εσωτερικό της κυβέρνησης φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από ορατοί.

Λέτε να καταφέρει ποτέ το ΠΑΣΟΚ να χωνέψει ότι ο Σαμαράς τους έχει στο περιθώριο;

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.