Το ξεπούλημα της ΔΕΗ, τα δώρα στη διαπλοκή, και ο βρώμικος ρόλος της ΓΣΕΕ

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να χαριστεί η ΔΕΗ στη γερμανική RWE ώστε άρον άρον οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας και η ενέργεια να περάσουν άμεσα στα χέρια των δανειστών-κατακτητών. Ήδη ο διαχειριστής μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) οδεύει προς το ΤΑΙΠΕΔ, (ταμείο ληστείας δημόσιας περιουσίας) ώστε να παραχωρηθεί με συνοπτικές διαδικασίες και με ζημιά για το κράτος όπως έγινε με το GOLDEN-IBC.

Για να πραγματωθεί ο στόχος, η ντόπια διαπλοκή προσπαθεί να εξαφανίσει από προσώπου γης τους εργαζομένους της ΔΕΗ και τις αντιδράσεις τους.

Πρωταγωνιστής, ο εκπρόσωπος της τρόικα στο συνδικαλιστικό κίνημα, Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, δίνει τον νυν υπερ πάντων αγών για το ξεπούλημα της ΔΕΗ και την υπέρογκη αύξηση των τιμολογίων.

Ο εν λόγω «κύριος» αφού δύο χρόνια τώρα στηρίζει με νύχια και με δόντια όλες τις κυβερνητικές- τροικανές επιλογές έχει αποδυθεί σε ένα άνευ προηγουμένου πογκρόμ σε όποιον δε συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις….

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ που κατάπιε τη γλώσσα του για όσα καταγγέλθηκαν από τη ΓΕΝΟΠ σχετικά με τις χαριστικές ρυθμίσεις στα χαράτσια για τις μεγάλες επιχειρήσεις και τη ντόπια διαπλοκή έχει ξεκινήσει λυσσαλέο αγώνα ενάντια στη ΓΕΝΟΠ και το Φωτόπουλο. Τελευταίο κρούσμα, η αγωνιώδης προσπάθειά του να πείσει δεκάδες συνδικαλιστές να συμμετάσχουν σε ψηφοδέλτιο ενάντια στο ψηφοδέλτιο του Φωτόπουλου.

Με κάθε τρόπο, από παρακάλια μέχρι εκβιασμούς και απειλές τρομοκρατεί τους εκπροσώπους του συνεδρίου ώστε να βγουν απέναντι στο Φωτόπουλο και να στηρίξουν τα κελεύσματα της διαπλοχής εγχώριας και ξένης. Η προσπάθεια που κάνει έχει ξεπεράσει κάθε όριο καθώς νυχθημερόν τηλεφωνεί και καλεί συνδικαλιστές να στηρίξουν το διασπαστικό ψηφοδέλτιο που έχει επιλέξει ο ίδιος και οι εντολείς του.

Βλέπετε εάν εκλεγούν οι εκλεκτοί του Παναγόπουλου, θα έχει πετύχει την άμεση παραχώρηση της ΔΕΗ στα χέρια της διαπλοκής χωρίς πολλές αντιδράσεις, θα έχει πετύχει την άμεση αύξηση του ρεύματος για τα νοικοκυριά και ταυτόχρονα θα έχει

χαρίσει ασυλία και σιωπή για τις ανομίες της διοίκησης και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο ντόπιο οικονομικό κατεστημένο, μην πληρώνοντας ευρώ στην υγεία του κορόιδου, του λαού…

Άλλωστε το Μάρτη έχει εκλογές η ΓΣΕΕ και η διαπλοκή τρέμει μην τυχόν και δεν εκλεγεί ο εκλεκτός της Γ. Παναγόπουλος…

Σ. Κυριόπουλος

olympia.gr

Σχόλια