Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Ο Μνημονιακός Κατήφορος

Συνέλληνες
     Στις επαναληπτικές  εκλογές λυγίσαμε υπό το βάρος πιέσεων και σοφιστειών, άλλοι ξεγελάσθηκαν, πολλοί φοβήθηκαν και έτσι επανήλθαμε σε κυβέρνηση ιδίας κοπής διανθισμένη με άρωμα  ”αριστερής”  υφής.
     Κ. Σαμαρά μπροστά  στο αμόκ της εξουσίας που έπαθες μεταλλάχθηκες. Από  ”επαναστάτης”, της Πολιτικής  ”Άνοιξης”, υπερβατικός αρχηγός της Ν.Δ  ευρείας αποδοχής, ”αντάρτης”  του επαχθούς μνημονίου κατάντησες γενίτσαρος αγριότερης λιτότητας κατ’ επιταγή των Τροΐκανών.
     Πού είναι τα ισοδύναμα που εξήγγειλες; Ποια είναι η επαναδιαπραγμάτευση του επαχθούς μνημονίου Παπανδρέου το οποίο αναθεμάτιζες;
     Θα καταντήσεις απόκομμα τη Ν.Δ , όπως το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δίνεις αέρα στα πανιά της ”Χρυσής Αυγής”, η οποία εκμεταλλευόμενη την ανικανότητα και την ανακολουθία σου λειτουργεί σαν αυτόματος πολιτικός πιλότος στα προβλήματα του Ελληνικού λαού που δημιουργείς.
     Η καρέκλα που κατέλαβες με αυτό τον τρόπο  τρίζει, η θέση σου είναι επισφαλής και ανασφαλής  από τις καθημερινά κλιμακούμενες  κοινωνικές δονήσεις, ΟΥΤΕ  Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.  Λάθος δρόμο πήρες…
 
Κατερίνη  08.09.12
 
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Μέλος Συντονιστικής επιτροπής Ανεξ. Ελλήνων Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.