Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εσωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, βουλευτής Β’ Πειραιά κ. Γιάννης Κουράκος κατέθεσε προς διαβούλευση στους φορείς του ελληνισμού της ομογένειας σχέδιο πρότασης Νόμου για το δικαίωμα συμμετοχής των απόδημων Ελλήνων στις Εθνικές εκλογές.
Ο βουλευτής Β’ Πειραιά κ. Γ. Κουράκος δήλωσε: «Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο αποκατάστασης μιας αδικίας δεκαετιών σε βάρος των ομογενών.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παραμένοντας συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, καλούμε όλους τους φορείς των απόδημων Ελλήνων, καθώς και τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου να συμμετέχουν σε ένα εποικοδομητικό διάλογο, προκειμένου η κατάθεση πρότασης Νόμου για το δικαίωμα του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι» των ομογενών να τύχει ευρείας σύνθεσης και πλειοψηφίας.»
 
Επισυνάπτονται σε μορφή αρχείων  .pdf  :
 
  1. Επιστολή του αρμόδιου Τομεάρχη Εσωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιάννη ΚΟΥΡΑΚΟΥ, Βουλευτή Β' Πειραιά 
     
  2. Σχέδιο νόμου σε δημόσια διαβούλευση σχετικά με το Δικαίωμα ψήφου στους Απόδημους Έλληνες και εκλογής Αντιπροσώπων τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.