Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ κ.Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ

17/10/2012
Γραφείο Γεν.Γραμματέα

 
Ζούμε σε καιρό μεγάλης θλίψης,άλλα η αισιοδοξία μας πρέπει να είναι μεγάλη, γιατί πλησιάζει η στιγμή που όλοι οι Έλληνες θα αντιληφθούν τι έγινε, από ποιους έγινε και γιατί έγινε.Ο Ελληνικός λαός πλήρωσε,τώρα θα πληρώσουν αυτοί που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα, μετατρέποντάς την σε έναν γκέτο των διεθνών τοκογλύφων.

Σε λίγο όπου θα έχει καταρρεύσει η προπαγάνδα του συστήματος θα έρθει η ώρα για την εθνική αυτογνωσία και απέναντι στον ανέστιο άνθρωπο της παγκόσμιας ισοπέδωσης θα προτάσσουμε τον Έλληνα που έχει συνείδηση του παρελθόντος, πάθος δημιουργίας για το σήμερα, ορίζοντα για το μέλλον.Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ στηρίζει  την πρόταση του Προέδρου  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  κ.ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ αναφορικά με την παραίτηση 60+βουλευτών ώστε να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές και να δώσουμε στις Ελληνίδες και τους Έλληνες την αισιοδοξία,την ελπίδα και το Όραμα που οι μνημονιακές ανθελληνικές κυβερνήσεις τους στέρησαν.

Καλούμε το ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ όπως πραγματώσει  το Όραμα αυτό  και ελευθερώσει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ από τα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων, με την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των βουλευτών του την ημέρα ψήφισης των μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.