Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ - ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 Τα στοιχεία και τα νούμερα είναι αμείλικτα και δείχνουν την καταστροφική πολιτική των κυβερνήσεων του μνημονίου. Μόλις σήμερα ανακοινώθηκε ότι η ανεργία στη χώρα έσπασε και το «φράγμα» του 25%.
Ο αριθμός των ανέργων ανήλθε στα 1.261.604 άτομα ενώ η κατάσταση για τους νέους 15-24 ετών είναι τραγική, καθώς η ανεργία εκτινάχθηκε στο 54,2% ενώ στην πλέον παραγωγική ηλικία των 25-34 ετών η ανεργία βρίσκεται στο 31,4%!

 Κύριοι της συγκυβέρνησης οδηγείτε μια ολόκληρη γενιά στην εξαθλίωση, στην κατάθλιψη, στον οικονομικό μεταναστευτισμό. Δημιουργείτε «τάγματα ανέργων» και διαλύετε βίαια τα όνειρα και τις ελπίδες των νέων ανθρώπων αυτής της χώρας για ένα καλύτερο αύριο, καθώς τους στερείτε με το έτσι θέλω το «ιερό» δικαίωμα στην εργασία.
Η μεγαλύτερη ελπίδα για την ανάκαμψη αυτής της χώρας είναι η νέα γενιά και εσείς υπακούοντας, σαν καλοί υπάλληλοι, στις εντολές των «ανωτέρων» σας καταστρέφετε και αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.