Ολάντ: Θα κάνω τα πάντα για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ..ε βέβαια, αν είναι πληρώσεις 157 δις για να φύγει..


Δείτε γιατί μας αγάπησε και ο Ολάντ..

Την διαβεβαίωση ότι θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και να έχει όλους τους απαραίτητους πόρους χωρίς να χρειαστεί να επιβληθούν νέοι όροι, πέρα από αυτούς που έχει αποδεχθεί η κυβέρνηση Σαμαρά, επισημαίνει ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, παραμονή της Συνόδου Κορυφής, σε συνέντευξή που έδωσε σε έξι μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες, μεταξύ των οποίων η γαλλική Le Monde, η ισπανική El Pais και η ιταλική La Stampa.
Δείτε τώρα γιατί μας αγάπησε και αυτός ... 

Η ζημιά της Γαλλίας σε περίπτωση χρεοκοπίας και εξόδου απ το ευρώ ΜΟΝΟ της Ελλάδας θα είναι 157 δις..,δηλαδή κατά τι λιγότερο από ότι θα στοιχίσει σε εμάς (164 δις)..
Σε περίπτωση δε ντόμινο και εξόδου και άλλων χωρών όπως, Πορτογαλίας, Ισπανίας και Ιταλίας, η Γαλλία θα έχει ζημιά που αγγίζει τα 3 τρις ευρώ..


Υ.Γ
Που να καταλάβουν οι δικοί μας οι πουλημένοι πολιτικοί οι δοσίλογοι...
να τους πετάξουν έξω και αυτούς και τα μνημόνια;
Πότε θα καταλάβουν ότι η χρεοκοπία και η τυχόν έξοδος της Ελλάδας απ το ευρώ, δεν είναι μια εύκολα διαχειρίσιμη υπόθεση, μιας και μπορεί να προκαλέσει ντόμινο και να επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία;
Πότε θα τους πολεμήσουμε με τα ίδια τους τα όπλα, πότε θα αξιοποιήσουμε το "ατού"αυτό του ντόμινο και να τους απαντήσουμε όπως τους αρμόζει..
Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι κανείς δεν σε αγαπάει ανιδιοτελώς, αν δεν έχει να κερδίσει κάτι από εσένα...
 

Σχόλια

  1. Ώστε "Ξαφνικά" μας αγάπησε...

    Επειδή κάποιος του έδειξε "ξαφνικά" τα στοιχεία αυτά;;;

    Τα οποία προφανώς δεν τα είχαν δείξει στον Σαρκοζί (που δεν μας αγαπούσε...) και στους Φινλανδούς - Αυστριακούς - Εσθονούς κλπ κλπ που μας θέλουν ΕΞΩ από το ευρώ...

    Μακάρι να ήταν τόσο απλοϊκά τα πράγματα αγαπητέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.