Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ Η ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μετά την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική «απόφαση» που εξέδωσε η ΓΑΔΑ για την απαγόρευση των συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας, απόφαση που παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε συνθήκες δημοκρατικής εκτροπής, το σημείο προσυγκέντρωσης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μεταφέρεται στους Στύλους Ολυμπίου Διός.
Η προσυγκέντρωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 μμ.

Σε κάθε περίπτωση το Ψήφισμά μας θα επιδοθεί στη Γερμανική Πρεσβεία.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του κινήματος, αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, να παρευρεθούν και να ενώσουν την φωνή τους με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.