Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Μας δουλεύουν ψιλό χαζί...Τόμσεν: Σημειώσαμε σημαντική πρόοδο

«Συμφωνήσαμε στα περισσότερα ζητήματα, πολιτικής και σημειώσαμε σημαντική πρόοδο. Για τα λίγα που απομένουν θα καταλήξουμε σύντομα». Σε αυτή τη δήλωση προέβη, κατά την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών, μετά τις απογευματινές συναντήσεις της τρόικας με τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Πωλ Τόμσεν.
Η τρόικα αναχωρεί αύριο από την Ελλάδα και αναμένεται να επιστρέψει από την ερχόμενη εβδομάδα, oπότε και θα συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.