Εικόνες χάους στο υπουργείο εθνικής άμυνας από εργαζόμενους στα ναυπηγεία. Βγάλτε τον Άκη να υπερασπιστεί το “δίκιο του εργάτη”.

Εικόνα χάους στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αυτή την στιγμή με εισβολή των εργαζομένων στα ναυπηγεία και παρέμβαση Κωσταράκου για τις καταστροφές που προκάλεσαν. Την ίδια στιγμή που τύμπανα πολέμου χτυπούν στην γειτονιά. Βγάλτε τον γίγαντα Άκη μαζί με τα παλικάρια του τότε ΚΥΣΕΑ, τους Πάγκαλους, τους Βενιζέλους και τους Σημίτηδες, για να υπογράψουν καμμιά ντουζίνα “γκέι” υποβρύχια (που γέρνουν δηλαδή), για να κονομήσουν οι γερμανοτσολιάδες και να πληρώνει ο κερατάς Έλληνας πολίτης.

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη στην σοσιαληστική Ελλάδα. Όχι, μην πάει το μυαλό σας στο 1,5 εκατομμύριο πραγματικούς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, που πλήρωναν μια ζωή την “ισχυρή Ελλάδα”, τους Σημίτηδες, τους Σμπώκους, τους Χριστοφοράκους, τους Μαντέληδες, τους Άκηδες. Αυτοί είναι πεταμένοι στον δρόμο από το 2010. Αλλά κανένας συνδικαλιστικός στρατός δεν έχυσε ένα δάκρυ.

Γι’ αυτούς δεν υπάρχει κανένα “όργανο”, κανένας “θεσμικός παράγοντας” κανένας συνδικαλισταράς για να αρθρώσει κουβέντα. Αυτοί είναι οι είλωτες του σοσιαληστικού κράτους, καταδικασμένοι για να πληρώνουν τους “εργάτες” που παράγουν εργατοπατέρες.

Αυτοί οι “εργάτες” που δεν έριξαν ούτε μία σφαλιάρα στους Άκηδες που καταλήστευαν την πατρίδα, αφου έπαιρναν και αυτοί το “κατιτις” τους. Αυτοί οι “εργάτες” που δεν διαμαρτυρήθηκαν όταν τα υποβρύχια που παρήγαγαν έγερναν και ξεφλούδιζαν. Αφού πάλι ο κερατάς Έλληνας εργάτης και το στρατευμένο παιδί του θα έμπαινε μέσα για να θαλασσοπνιγεί.

Ας θυμηθούμε και την επιστολή της ΔΑΚΕ ναυπηγείων το 1999, που ζητούσε την διαγραφή Καμμένου. Όταν ο τελευταίος αποκάλυπτε το σκάνδαλο των υποβρυχίων, το οποίο οδήγησε τον Άκη στην φυλακή και πολλούς άλλους εργατοπατέρες στην δικαιοσύνη. Αφού βέβαια τον έκραξαν, τον διέσυραν και τον ξεφτίλισαν επί μία δεκαετία.

Να δικαιωθούν λοιπόν πρωτίστως οι πραγματικοί εργάτες, οι εργάτες του Περάματος που πεινάνε εδώ και χρόνια λόγω της διεφθαρμένης πολιτικής σκηνής. Το 1,5 εκατομμύριο άνεργοι του ιδιωτικού τομέα που πετάχθηκαν στον δρόμο λόγω του διεφθαρμένου παρακράτους που δολοφονούσε την πραγματική επιχειρηματικότητα αλλά έκανε πάμπλουτους εθνικούς εργολάβους, εκδότες, οπλέμπορους κλπ. Να δικαιωθούν όλοι αυτοί και μετά ας μιλήσουμε για το δίκιο του εργάτη της Siemens, της MAN, της Daimler, των δικηγορικών γραφείων που υπέγραφαν την ίδρυση offshore για να φεύγει ο μόχθος του Έλληνα πολίτη σε μίζες κλπ. Λένε ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ναι, εφ’ όσον δεν ντροπιάζεις τον εαυτό σου προσκυνώντας καθάρματα και ρεμάλια πολιτικών γραφείων για να την εξασφαλίσεις. Άλλο ο περήφανος εργάτης που δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν και άλλο ο σφουγγοκωλάριος του Παγκάλου.

olympia.gr

Σχόλια