Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζονται τα τουρκικά αντίποινα στη Συρία, νεκροί Σύροι στρατιώτες

Για νεκρούς Σύρους στρατιώτες από τα τουρκικά αντίποινα στη συριακή οβίδα που σκότωσε πέντε πολίτες μιλούν τουρκικές πηγές, σύμφωνα με τις οποίες οι επιχειρήσεις του τουρκικού πυροβολικού συνεχίζονται.
Το τουρκικό πυροβολικό έχει προχωρήσει σε χτυπήματα στρατιωτικών στόχων μέσα στη Συρία στην πιο σοβαρή ανάφλεξη στη συροτουρκική μεθόριο από το ξεκίνημα του εμφυλίου, ενώ το ΝΑΤΟ να έχει προχωρήσει σε ισχυρή δήλωση υποστήριξης στην Άγκυρα -χωρίς πάντως να κάνει αναφορά στο δόγμα «συλλογικής άμυνας».


Το πρωί της Πέμπτης, πηγή στις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας που επικαλείται το Reuters ανέφεραν πως τα αντίποινα του τουρκικού στρατού στο Τελ Αμπιάντ συνεχίζονται και φτάνουν μέχρι και 10 χιλιόμετρα στο εσωτερικό της Συρίας.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από τις επιχειρήσεις έχουν χάσει τη ζωή τους μέλη του συριακού στρατού. Για νεκρούς Σύρους στρατιώτες είχε κάνει λίγο νωρίτερα λόγο και η συριακή αντικαθεστωτική ομάδα «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων». Καμία από τις δύο πηγές δεν ανέφερε αριθμό νεκρών.

philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.