Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Τι ζητούμε από την Μέρκελ;


Τρία  πρέπει να είναι τα μόνα αιτήματα – συνθήματα των Ελλήνων πολιτών αύριο στις διαδηλώσεις, κατά την παρουσία της Μέρκερ στην Ελλάδα.
1.       Να παραδώσει η Γερμανία τον Χριστοφοράκο  και τα ονόματα των Ελλήνων πολιτικών που κρατάει κρυφά η Ζίμενς σε συνεργασία με την γερμανική δικαιοσύνη.
2.       Την διαφθορά στην Ελλάδα την καλλιεργούν οι γερμανικές επιχειρήσεις και την καλύβει το γερμανικό Κράτος.
3.        Θέλουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις και όχι την οικονομική σου στήριξη κυρία Μέρκερλ.

Αυτά, μόνο αυτά θα πρέπει να είναι τα μόνα αιτήματα των αυριανών διαδηλωτών, ανεξάρτητος κομματικής τοποθέτησης.
Αυτή θα πρέπει να είναι η εικόνα – μήνυμα που θα πρέπει οι ξένοι δημοσιογράφοι και σχολιαστές να αναγκαστούν να μεταφέρουν ανά τον κόσμο.
Όλα τα υπόλοιπα περί μνημονίων μέτρων μισθών επενδύσεων καπιταλισμού κουμμουνισμού κτλ κτλ, είναι λόγια αποπροσανατολισμού και το κυριότερο πλέον δεν ενδιαφέρουν κανενός ξένου τα αυτιά.
Τα κόμματα και οι φορείς που θα οργανώσουν ξεχωριστές συγκεντρώσεις πορείες κτλ , αποτελούνται από ψηφοφόρους- Πολίτες,  πρόβατα.
Αν δεν μπορέσουμε  αυτήν την στιγμή να δείξουμε ότι είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά, δεν μας αξίζει να έχουμε  πατρίδα ισάξια των πατρίδων των άλλων λαών.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.