Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Νταβρής: Υπουργέ πες στον Σαμαρά και στον Στουρνάρα να κυνηγήσουν όσους έκλεψαν και όχι τους πεινασμένους οικογενειάρχες...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ
«Αξιότιμε κ. Υπουργέ της Εθνικής Άμυνας με αφορμή την σημερινή είσοδο στο Πεντάγωνο των εργαζομένων στα Ναυπηγεία, είναι καιρός να αντιληφθείτε ότι η πολιτική που μέχρι στιγμής εφαρμόζετε και τα νέα αχαρακτήριστα μέτρα που σχεδιάζετε να πάρετε εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, δημιουργούν υπερβολική και δικαιολογημένη αγανάκτηση στους απλήρωτους και πεινασμένους οικογενειάρχες, που στη συνέχεια τους οδηγούν στο πεδίο της κοινωνικής βίας.


Κύριε Υπουργέ η πολιτική σας είναι αδιέξοδη.
Πείτε στον κ Στουρνάρα και στον κ. Πρωθυπουργό να πάρουν τα χρήματα από τους φοροφυγάδες και τους κλέφτες, για να μπορέσουν και οι πένητες πλέον των ναυπηγείων να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους.
Αποφύγετε πάση θυσία τη βία και αναλύστε σε βάθος το συγκεκριμένο περιστατικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.