Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Διαδικτυακά σεμινάρια για την ασφαλή και ορθή χρήση του διαδικτύου

Εξι διαδικτυακά σεμινάρια με στόχο την εκπαίδευση των μαθητών, αλλά και την ενημέρωση των γονέων για την ασφαλή και ορθή χρήση του διαδικτύου προσφέρει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου. 
Με τη βοήθεια των τεχνολογιών των πολυμέσων και βίντεο, τα σεμινάρια δίνουν πλήθος πληροφοριών σε γονείς και μαθητές και απαντούν σε απορίες σχετικά με την ασφαλή χρήση του διαδικτύου. 
Κάθε σεμινάριο διαρκεί από 10 έως 15 λεπτά και είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση http://www.saferinternet.gr/index.php?objId=Category260&parentobjId=Page15 καθώς και στο ειδικό κανάλιτης Δράσης στο YouTube http://www.youtube.com/SaferinternetGreece.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.