Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Μιά ευθεία ερώτηση στο υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας

Εδινε έμμεσα κονδύλια η ''σκανδαλιάρα'' Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ), στο όνομα των Απόδημων Ελλήνων (ΣΑΕ κλπ), την περίοδο 1998-2009 γιά να πληρώνονται και ενοίκια... κομματικών οργανώσεων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) στο εξωτερικό, ειδικά στην Ευρώπη ή όχι; 
Αναμένουμε...
(Γιά τις ''βρώμικες δουλειές'' -μέσω ΣΑΕ- με τις ελληνοποιήσεις Ρωσοπόντιων, το χρήμα κλπ, άλλη φορά)
Επιβάλεται να σχοληθεί εισαγγελέας με την Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ).
Το κρατικό χρήμα που δόθηκε στο Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ). Εκτός από το (επίσημο) κρατικό χρήμα, γίνονταν και περίεργες εισπράξεις ''χορηγών'' (κυπριακή Κυβέρνηση, Ταχ. Ταμιευτήριο, κονδύλια ΥΠΕΞ γιά ΜΚΟ κ.ά.) μέσω της ΜΚΟ ''Δεσμός'', που τα διαχειρίζονταν μόνο ο πρόεδρος και ο ταμίας του ΣΑΕ, χωρίς να δίνουν απολογισμό σε κανέναν, φυσικά με την ανοχή της κυβέρνησης. Τα ποσά αυτά ΔΕΝ φαίνονται πουθενά. 
Ουδέποτε δόθηκε οικονομικός απολογισμός από την ΓΓΑΕ, το ΣΑΕ ή στις παγκόσμιες Συνελεύσεις. Δεν γνωρίζουμε αν εισέπραξαν, οι του ΣΑΕ και χρήμα από κονδύλια της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης. 
http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.