Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Η παρέμβαση του Πάνου Καμμένου στη Βουλή για τη λίστα

  
Με βολές κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε σήμερα από το βήμα της Βουλής για την επίμαχη λίστα, λέγοντας ότι«σκοπίμως απέκρυψε τη λίστα με τους 2.000 Ελληνες μεγαλοκαταθέτες σε τράπεζα του εξωτερικού. Κάποιοι πήραν τη λίστα εκείνων που έβγαλαν χρήματα στην Ελβετία και το στικ αυτό ο συνέταιρος της κυβέρνησης το πήρε στο σπίτι του αντί να το χρησιμοποιήσει και μετά σαν παιδάκι που έχει κλέψει την μαρμελάδα το πήγε στο Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός το έστειλε στο ΣΔΟΕ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη λίστα του ΣΔΟΕ με τους 36 πολιτικούς που φέρεται να ερευνώνται για παράνομο πλουτισμό, τόνισε ότι από το ΣΔΟΕ τον διαβεβαίωσαν ότι «δεν υπάρχει καμία λίστα που να περιλαμβάνεται το όνομά του», ενώ προσκόμισε και το σχετικό έγγραφο από το ΣΔΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.