Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

«δήθεν αντιπαράθεση – δήθεν διαπραγμάτευση»....

Για «δήθεν αντιπαράθεση – δήθεν διαπραγμάτευση» περί τα εργασιακά θέματα, κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σχολιάζοντας τη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και τις δηλώσεις των κ. Κουβέλη και Βενιζέλου, ενώ παράλληλα μιλάνε για «άλλοθι που επιτρέπει στην κυβέρνηση να ψηφίσει όλα τα άλλα προαποφασισμένα μέτρα».


Ο εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης σε δήλωσή του υποστήριξε: «Η τρόικα των πιστωτών, αναδεικνύοντας το κεφάλαιο των εργασιακών θεμάτων ως στοιχείο της δήθεν αντιπαράθεσης – δήθεν διαπραγμάτευσης, προσφέρει στην κυβέρνηση το απαραίτητο άλλοθι, που της επιτρέπει να ψηφίσει όλα τα άλλα προαποφασισμένα μέτρα που σαρώνουν και ισοπεδώνουν τη ζωή και την προοπτική μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.