Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Σόιμπλε: Μόνο η Ελλάδα δεν σημειώνει πρόοδο ..

Οι χώρες της κρίσης σημειώνουν πρόοδο στο πεδίο των μεταρρυθμίσεων, πλην της Ελλάδας, επισήμανε σε ομιλία του ο Β. Σόιμπλε. Το μέλλον της Αθήνας εκτός ευρωζώνης βλέπει ο βαυαρός υπουργός Μ. Ζέντερ.
Μεγάλη πρόοδο στο πεδίο των μεταρρυθμίσεων σημειώνουν πολλές χώρες που βρίσκονται σε κρίση πλην της Ελλάδας, διαπιστώνει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Μιλώντας σε ημερίδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο Βερολίνο, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση. Αντίθετα εξήρε τις μεταρρυθμίσεις σε Ισπανία και Ιταλία, οι οποίες –όπως τόνισε- μολονότι δεν έχουν υπαχθεί σε πρόγραμμα προσαρμογής, αυτό που έχουν επιτύχει είναι μεγαλειώδες. Για τις άλλες χώρες ο κ. Σόιμπλε «βλέπει» μεγάλη πρόοδο στο πεδίο της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και της δημοσιονομικής εξυγίανσης. Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.