Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Επανέρχεται το ΠΑΣΟΚ για το γερμανικό έγγραφο περί Ειδικού Ταμείου

Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στο θέμα του εγγράφου του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, με το οποίο τέθηκε θέμα δημιουργίας Ειδικού Ταμείου για τη διαχείριση των δημοσιονομικών της χώρας, διευκρινίζοντας περαιτέρω την προέλευση του εγγράφου.
Σεν ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και ύστερα από διάφορα σχόλια και αμφισβητήσεις που διατυπώθηκαν, το ΠΑΣΟΚ διευκρινίζει ότι
«το έγγραφο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από το ΠΑΣΟΚ, εστάλη από τον Γερμανό υφυπουργό Οικονομικών Dr. Thomas Steffen, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών».
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης: «Θα παρακαλούσαμε να είναι όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ό,τι λέμε το λέμε για να στηρίξουμε τη χώρα και να βοηθήσουμε στο τελικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.