«Ο Ελληνισμός πέτυχε ως γένος, αλλά απέτυχε ως κράτος» (Οδυσσέας Ελύτης)

Ο Ελληνισμός Διασποράς πρέπει να αγωνιστεί γιά να απαλλαγεί η Ελλάδα από τις πολιτικές-κομματικές συμμορίες
Οι πολιτικοί, μετάτρεψαν την πατρίδα μας σε μία διεφθαρμένη ''μπανανία'' με ατιμωρησία, ασυλία, παραγραφή, συγκάλυψη ''ημετέρων''. Η Ελλάδα εξαθλιώνεται και οι ίδιοι, των πολιτικών-κομματικών συμμοριών που την κατάστρεψαν, είναι ''ακόμα στα πράγματα''. Η Βουλή υπολειτουργεί και κατάντησε χώρος συγκάλυψης σκανδάλων.

Η κυβέρνηση των ''πολιτικών νάνων'' υπηρετεί τα συμφέροντα δανειστών-τοκογλύφων, νταβατζήδων και κυνηγά τον λαό, ενώ ''προστατεύει'' τους μεγαλοφοροφυγάδες, που ''λαδώνουν'' διαχρονικά τα διεφθαρμένα, βρώμικα και εξευτελισμένα ''κόμματα εξουσίας''. Στις εκλογές Ιουνίου 2012, τα ''μνημονιακά'' κόμματα, που εκπροσωπούνται στην Βουλή, πήραν 48.2% των ψήφων. Τα αντιμνημονιακά 51.8%. Τώρα η μειοψηφία, εξαιτίας ενός άθλιου εκλογικού συστήματος, ξεπουλά την πατρίδα και τσακίζει τον λαό, αδιαφορώντας γιά τις επόμενες γενεές. Και ο ''Πρόεδρος της Κλεπτοκρατίας'', γνωστής στο παρελθόν και ως ''ελληνική Δημοκρατία'', σε ρόλο γελωτοποιού, ''ζει στον κόσμο του''... Στις ΗΠΑ και αλλού ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πολύ καλά, ΠΟΙΟΙ διεφθαρμένοι πολιτικοί είναι στις ''λίστες'', ειδικά στην ''λίστα Λαγκάρντ''. Και αντί, Βουλή και Δικαιοσύνη, να καθαρίσουν τις βρωμιές -που υποτιμούν την χώρα- άμεσα, προσπαθούν να τις ''κουκουλώσουν''. Με ποιά λογική, ευάλωτοι πολιτικοί και ''λαδιάρικα'' κόμματα, θα ''υπερασπίσουν'' τα συμφέροντα της χώρας, όταν τους ''κρατάνε'' με ''λίστες'';
Α. Σαμαράς και Ε. Βενιζέλος, θα προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στο 'Εθνος, αν παραιτηθούν και ''συνταξιοδοτηθούν''
Δεν μπορούν να κυβερνούν, ως ''ηγέτες'' διεφθαρμένων, ελεεινών, κρατικοδίαιτων, βρώμικων κομμάτων, που κατάστρεψαν ολικά την χώρα. Ειδικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε ένα κράτος δικαίου, θα έπρεπε να ήταν προφυλακισμένος, γιά την ''λίστα Λαγκάρντ'', χώρια τα υπόλοιπα.
(Γιά την γραφική ''τσόντα'' της συγκυβέρνησης, την υποτιθέμενη ''αριστερή'' ΔΗΜΑΡ, του κυρ Φώτη-Κωλοτούμπα, δεν χρειάζονται σχόλια)

http://www.kalami.net/

Σχόλια