Απίστευτο : Εμείς οι δάσκαλοι φταίμε για το "λεφτά υπάρχουν"

Για δείτε τι ωραίες εκθέσεις γράφουν για εμάς τους δασκάλους οι μαθητές μας!!!Λέμε τώρα...Εμείς φταίμε για όλα!!!Ακόμα και για τον Γιωργάκη!!


Το παραπάνω δημοσίευμα είναι η τελευταία σελίδα του περιοδικό "Εγώ" Σεπτεμβρίου 2012.
Θεωρητικά είναι η έκθεση ενός μαθητή Δημοτικού που μιλάει για τη δασκάλα του.
Κι αντί στο περιοδικό να μας δώσουν και συγχαρητήρια που οι Έλληνες μαθητές γράφουν τόσο ωραίες εκθέσεις  κατηγορώντας τους εξαθλιωμένους οικονομικά δασκάλους τους,  δημοσιεύουν την επιστολή στην τελευταία σελίδα του περιοδικού τους μαζί με τα ενδιαφέροντα θέματα που βλέπετε στο πρωτοσέλιδό του!!
Στείλτε κι εσείς συνάδελφοι τη δική σας απόγνωση στο info@egoweekly.gr !!! Nα έχουν και την άλλη άποψη στο περιοδικό!!


greekteachers.gr

Σχόλια

  1. Σίγουρα, πάντως, δεν θα πρέπει να είναι περήφανοι για το ότι αρνούνται να εργαστούν 2 μέρες τη βδομάδα παραπάνω, εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που πέρασε ποτέ η χώρα.
    Και, για να μην ξεχνιόμαστε, δάσκαλοι και καθηγητές διδάσκουν από 17 έως 22 ώρες την εβδομάδα.
    Πόσοι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα θα ήθελαν να εργάζονται αυτές τις ώρες, έστω για 1200 ευρώ;
    Για τους 1.500.000 ανέργους δεν τίθεται θέμα.
    Για ηρεμήστε παιδιά, η κοινωνία μας παρακολουθεί όλους.
    Ας πάψουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές του δημοσίου να τρέφουν αυταπάτες.
    Το πάρτυ τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.