Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Η λίστα Λαγκάρντ ...όλα τα ονόματα


Μέσα στην λίστα περιλαβάνονται ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ονόματα όπως ο αδελφός του Γιώργου Παπανδρέου, σχεδόν όλη η οικογένεια Μπόμπολα (Mega, Πήγασος, Ακτωρ κλπ.), ο Γ. Βουλγαράκης,  ενώ συνολικά υπάρχουν 2059 ονόματα απο πολιτικούς, εκδότες, δημοσιογράφους αλλά και δεκάδες offshore εταιρείες που κανεις δεν γνωρίζει ποιοι κρύβονται απο πίσω.

Επίσης υπάρχουν ισχυρές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό χώρο όπως ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και οι αδελφοί Μαρινόπουλοι ενώ το ίδιο συμβαίνει και για τις εφοπλιστικές οικογένειες Μαρτίνου και Πατέρα. Παράλληλα, σχεδόν όλοι οι γνωστοί κοσμηματοπώλες, ο Δημήτρης Κοπελούζος και η επιχειρηματική οικογένεια Μπενρουμπή βρίσκονται μέσα σε αυτή.
Μέσα στην λίστα είναι και ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας (!!), η σκιτσογράφος Κατερίνα Σχινά, αλλά και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας, όπως και το διευθυντικό στέλεχος του εκδοτικού συγκροτήματος «Πήγασος», Αλέξης Σκαναβής.

Τέλος θα πρέπει να επισημανθεί οτι αυτή η λίστα ενδεχομένως να είναι πειραγμένη αφού το πρωτότυπο δεν έχει ξαναζητηθεί
ακόμη απο τις Γαλλικές αρχές.
 tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.