Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

«ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ» (Βίντεο)

Επιβεβαίωση και απο τον κ. Στυλιανίδη για τις ανήκουστες απαιτήσεις της τρόικας για τα νησιά..

Βέβαια στην συνέχεια πήγε να τα μαζέψει αλλά ήταν πολύ αργά...
Δείτε τι δήλωσε και τι ζήτησε ο Πάνος Καμμένος:

«Κύριε πρόεδρε, ο υπουργός ήταν ειλικρινέστατος,
προκύπτει λοιπόν θέμα παραίτησης του κ. Στουρνάρα αυτή τη στιγμή και το θέτουμε.
Ο κ. Στουρνάρας διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι ουδέποτε ειπώθηκε από τα λόγια των στελεχών της τρόικας το θέμα της εγκατάλειψης των νησιών κάτω των 150 κατοίκων. 
Ο κ. υπουργός είπε επί λέξη «δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με μια ανοησία ενός ξένου υπαλλήλου». Εδώ φαίνεται λοιπόν ότι η ανοησία ενός ξένου υπαλλήλου ειπώθηκε και εδώ λέει ψέματα είτε ο κ. Στουρνάρας ο οποίος διαβεβαιώνει τον ελληνικό λαό ότι δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα από την τρόικα, είτε ο κ. Στυλιανίδης .
Προσωπικά πιστεύω τον κ. Στυλιανίδη. Θέτουμε λοιπόν θέμα παραίτησης του κ. Στουρνάρα αυτή τη στιγμή και επιβεβαιώνω ότι πριν από λίγο μίλησα με δημοσιογράφο του ναυτιλιακού ρεπορτάζ την κ. Χριστοδουλίδου που με βεβαίωσε για τα λεχθέντα του κ. Μουσουρούλη ενώπιον των ελλήνων εφοπλιστών. Τίθεται τεράστιο θέμα κ. πρόεδρε, η Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ το θέτει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.