Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

«Μετά τα κυριακάτικα δημοσιεύματα με τα οποία υπήρξε μια απόπειρα να εμπλέξουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας σε σενάρια αποσταθεροποίησης, παρακολουθήσαμε δυστυχώς σήμερα όλοι οι Έλληνες σε ζωντανή σύνδεση, να πλήττονται καίρια το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ότι συμβολίζει αυτό.
Ιδιαίτερα δε, ο θεσμός του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Δηλώνουμε κατηγορηματικά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ότι
το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι υπό διαπραγμάτευση και ο χώρος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προστατεύεται από την Ελληνική Αστυνομία.
Τα σύνορα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαφυλάσσονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Οι πένητες οικογενειάρχες που απλήρωτοι επί μήνες, διαμαρτύρονται, πρέπει να γίνουν δεκτοί σε διαπραγματεύσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου

1 σχόλιο:

  1. Να μετακομίσει ΑΜΕΣΑ ο ΥΠΕΘΑ με όλα τα πολιτικά μέλη του επιτελείου του και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους σε χώρο εκτός του στρατόπεδου ΠΑΠΑΓΟΥ.

    Δεν έχουν καμιά δουλειά όλοι αυτοί στο στρατόπεδο.
    Να φύγουν ..... να πάνε αλλού και να είναι εύκολα προσβάσιμοι από τον αγανακτισμένο Ελληνικό λαό.
    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.