Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Να και μερικά θετικά των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σαμαρά

Η κυβέρνηση ΓΑΠαπανδρέου έμεινε στην ιστορία (εκτός από την καταστροφική είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ) για την λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος στις μεγάλες πόλεις και τις εθνικές οδούς. Αυτό το πέτυχε(!) διπλασιάζοντας την τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου, οπότε σε συνδυασμό με την δραματική μείωση των εισοδημάτων όλων των Ελλήνων, λύθηκε το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην χώρα
και μειώθηκαν δραματικά οι επικίνδυνοι ρύποι! (ένα από τα μεγαλύτερα θετικά της διακυβέρνησης παπανδρέου).
Η κυβέρνηση Σαμαρά (η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δηλαδή) από την άλλη, είναι κοντά στο να λύσει επίσης, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα των Ελλήνων.
Αυτό δεν είναι άλλο από την …

δυσκοιλιότητα!

Αυτό θα οφείλεται στις διατροφικές μας συνήθειες που θα αλλάξουν πολύ σύντομα.
Και μιλάμε για τα προϊόντα που θα καταναλώνουμε πλέον περισσότερο (μιας και οι μειώσεις μισθών και συντάξεων συνεχίζονται), τα οποία δεν είναι άλλα από αυτά που η «προτεινόμενη ημερομηνία κατανάλωσης θα έχει επέλθει».

Μετά από αυτό, νομίζουμε ότι ούτε ένας Έλληνας δεν θα έχει πρόβλημα δυσκοιλιότητας! 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.