Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Το Ισραήλ κατέρριψε μη επανδρωμένο αεροσκάφος άγνωστης προέλευσης

 Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία κατέρριψε σήμερα ένα τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος το οποίο πέρασε στον εναέριο χώρο του νότιου Ισραήλ, ανέφερε ο στρατός, ωστόσο παραμένει ασαφές από πού προερχόταν το αεροσκάφος.
Το τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος εντοπίστηκε για πρώτη φορά πάνω από τη Μεσόγειο, στην περιοχή της Λωρίδας της Γάζας που ελέγχεται από τη Χαμάς, δυτικά του Ισραήλ, δήλωσε η εκπρόσωπος του στρατού Άβιταλ Λάιμποβιτς. Από τη στιγμή που πέρασε στον ισραηλινό εναέριο χώρο, συνοδεύθηκε από αεριωθούμενα της πολεμικής αεροπορίας.
 
Γύρω στις 10.00 π.μ. (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), και αφού είχε ταξιδέψει ανατολικά περίπου 35 μίλια (56 χιλιόμετρα) πάνω από την έρημο Νεγκέβ στο νότιο Ισραήλ, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος καταρρίφθηκε πάνω από ένα δάσος σε ακατοίκητη περιοχή κοντά στα σύνορα με την κατεχόμενη Δυτική Όχθη, είπε.
"Θεωρούμε αυτή την αναχαίτιση επιτυχή", είπε η Λάιμποβιτς. Στρατιώτες ερευνούν την περιοχή όπου κατερρίφθη το μη επανδρωμένο αεροσκάφος προκειμένου να το εντοπίσουν και να το αναγνωρίσουν, ανέφερε η εκπρόσωπος του στρατού.
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.