Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Πολιτικές διαβουλεύσεις για γέλια και για κλαματα!

Ποιος δεν έχει αναρωτηθεί τα τελευταία 24ωρα αν όλα αυτά που γίνονται με τις διαπραγματεύσεις είναι αληθινά ή ένα θέατρο;
Τελικά, αρχίζει να αποδεικνύεται το δεύτερο, μιας και οι πολιτικοί αρχηγοί φαίνεται να “πίεσαν” ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα (Κουβέλης και μετά Βενιζέλος) και τελικά κατέληξαν σε μέτρα που τα γνωρίζαμε πάνω κάτω εώς και σήμερα και είναι
– κάπως – μακρυά από τα παράλογα που ζητούσε ο Τομσεν.
Απολύσεις στο δημόσιο θα γίνουν, αφού πλέον δεν μας πιέζουν (!).
Θα φύγουν φέτος σχεδόν 2.000 επίορκοι υπάλληλοι, αλλά οι υπόλοιποι 13.000 που ήθελε η τρόικα να φύγουν φέτος θα απολυθούν με την ησυχία της κυβέρνησης! Αυτό τη επισημαίνουμε όχι για τις απολύσεις, αλλά για το πως άλλαξαν ξαφνικά οι διαπραγματεύσεις.
Απο την άλλη, για τον ιδιωτικο τομέα, σχεδόν τα πάντα υπάρχουν σε επίπεδο προτάσεων, όπως οι αποζημιώσεις.
Τελικά, όλος αυτός ο πανικός έγινε για εσωτερική κατανάλωση;
anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.