Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Να μας πουν τι έγινε με τα "απόρρητα" κονδύλια...

14/11/2011
ΓΙΑ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και συμφέροντα που τον «πολέμησαν» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έκανε λόγο,στην τηλεόραση του Σκάι ο κ. Πάνος Μπεγλίτης χωρίς ωστόσο να κατονομάζει ποιους εννοεί. 
Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία εφόσον αληθεύει, είναι η δήλωση που έκανε περί
απόρρητων κονδυλίων εκατομμυρίων ευρώ τα οποία μάλιστα υποστήριξε ότι έκοψε....
Τα λεγόμενα του κ. Μπεγλίτη προκάλεσαν την παρέμβαση στην εκπομπή, του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και Αρχηγού ΓΕΣ κ. Φραγκούλη Φράγκου...
Δείτε το βίντεο


Υ.Γ
Ερωτάται ο κ. Μπεγλίτης πότε τα έκοψε αυτά τα απόρρητα κονδύλια και πόσα ήταν αυτά ;;
Ας μας πει ο σημερινός υπουργός κ. Παναγιωτόπουλος αν όντως κόπηκαν τα εν λόγω κονδύλια, ποιοι τα διαχειρίζονταν, πόσα έχουν δαπανηθεί την τελευταία δεκαετία και που ακριβώς πήγαιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.