Η Ελλάδα «λαγός» της Γερμανίας για τη διάλυση της Ευρωζώνης.

Aυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μια υγιής ευρωπαϊκή ένωση κρατών με κοινό νόμισμα, που στόχο να έχει την ανάπτυξη, ευημερία και ισότιμη συμμετοχή όλων των χωρών. Αυτό το όνειρο απλά έλαβε τέλος. Αντίθετα, υπάρχει μια ισορροπία τρόμου. Από την μια πλευρά είναι οι πλούσιες χώρες του Βορρά με ηγέτη τη Γερμανία, που αφυδάτωσαν οικονομικά....
τις χώρες του Νότου και από την άλλη οι ευρισκόμενες στα πρόθυρα της εξαθλίωσης χώρες του Νότου. Όλη αυτή η ισορροπία του τρόμου κατευθύνεται πλέον από τα συμφέροντα και τη βούληση της Γερμανίας.
Το αντιλαμβάνεται τώρα πια ο καθένας, ότι η Γερμανία, με την συναίνεση ή την ανοχή αρχικά και άλλων χωρών της Ευρωζώνης, χρησιμοποίησε από την αρχή την Ελλάδα ως πειραματόζωο και κυρίως την μετέτρεψε σε «λαγό» εκβιασμού προς τις άλλες χώρες για την διάλυση της ζώνης του ευρώ. Πέρα φυσικά από τα οφέλη που θα αποκομίσει η ίδια από την ελληνική περιουσία.
Από την αρχή επιδίωξε μεθοδικά και με υπομονή να φέρει τη χώρα μας σε κατάσταση εξαθλίωσης και πλήρους εξάρτησης από τη δική της βούληση. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποίησε ένα εύκολα ελεγχόμενο από τρίτους ελληνικό πολίτευμα, με αυτονομημένους και μη ελεγχόμενους από το λαό πολιτικούς και μια παραδόπιστη άρχουσα ελίτ, προκειμένου να φορτώσει στον ελληνικό λαό τις ζημιές των τραπεζών της. Από εκεί και πέρα και αφού μας έφτασε σε κατάσταση παύσης πληρωμών, μας εξάρτησε πλήρως από τις αποφάσεις της.

Με «λαγό» λοιπόν τώρα και απόλυτο παίγνιο στα χέρια της την Ελλάδα, απειλεί την υπόλοιπη Ευρωζώνη ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναγκαστεί να φύγει η Ελλάδα, να διαλυθεί το ευρώ και να μετατραπεί ο Νότος σε Νταχάου. Στην πραγματικότητα όμως έχει αποφασίσει να πετάξει την Ελλάδα εκτός ευρώ και επομένως να διαλυθεί η Ευρωζώνη, όποτε αποφασίσει να αποχωρήσει από το ευρώ η ίδια, χωρίς όμως να χρεωθεί τη διάλυση της Ευρωζώνης και χωρίς να απολέσει τα πλούτη της.

Η Ελλάδα πλέον δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα στα χέρια της Γερμανίας. Θα συντηρείται πάντα σε κατάσταση εξαθλίωσης και στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, εξαρτώμενη από δόσεις, μέχρι εκεί που θα της είναι «χρήσιμη». Μετά θα μας φουντάρει και θα μας φορτώσει και την ευθύνη της διάλυσης της Ευρωζώνης.

Αν δεν το κατανοήσουν αυτό έγκαιρα τα κράτη του Νότου, θα φτάσουν και τα ίδια σιγά σιγά και μεθοδευμένα στο ίδιο σημείο εξαθλίωσης και υποταγής στο Δ’ Ράϊχ. 


Σχόλια