Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Γεώργιος Νταβρής: "Οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι νούμερα στην Τράπεζα..."

 "Οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι νούμερα στην Τράπεζα.... Είναι ήλιος, θάλασσα, πολιτισμός. Ο άνθρωπος είναι μέγεθος πνευματικό όχι μηχανή καταναλωτική..."
Στην παραπάνω δήλωση προχώρησε σήμερα ο βουλευτής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Γιώργος Νταβρής μιλώντας στο "Ράδιο Γάμμα" και στον Μιχάλη Μπαϊρακτάρη με αφορμή τα νέα σκληρά μέτρα και την επίσκεψη της κ. Μέρκελ.

 Ακούστε τη συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.