ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ! να προλάβουμε να σταματήσουμε τους σύγχρονους κατακτητές μας

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΗΣΙΜΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΕΕ ΣΤΙΣ 18/10
Σύσσωμη η Γραμματεία Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με επικεφαλής τον αναπληρωτή γραμματέα του κόμματος, Γιώργο Αναγνωστάκο και πολλά στελέχη και μέλη του κινήματος και εκπρόσωποι εμπορικών συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα, παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση και πορεία που οργάνωσε η ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) σήμερα 18 Οκτωβρίου.
Στις ομιλίες στην ΕΣΕΕ προς το συγκεντρωμένο εμπορικό κόσμο πριν την πορεία, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και Γραμματέας του τομέα Εμπορίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιώργος Ζησιμάτος, είπε :

«Για πολλά χρόνια και με σκληρή δουλειά οι Έλληνες έμποροι και επιχειρηματίες μεγαλώσαμε, επιχειρήσαμε και συνεισφέραμε για την εμπορική μας ανάπτυξη, την διατήρηση του πολιτισμού και της κουλτούρας μας αλλά και για την προσωπική και κοινωνική καταξίωση κρατώντας ζωντανές τις μακρόχρονες οικογενειακές μας παραδόσεις!
Στην Ελλάδα του παρελθόντος οι Έλληνες έμποροι, δημιούργησαν ιστορία, έφεραν την λευτεριά, άφησαν τον κόπο τους, βοήθησαν τον τόπο τους και κληροδότησαν γενιές και γενιές με τα αποκτήματά τους. Ο Ζάππας, ο Συγγρός, ο Αβέρωφ, ο Βαρβάκης, ο Ιωνίδης, ο Ριζάρης, ο Σιβιτανίδης, ο Σίνας και δεκάδες άλλοι έμποροι μεγαλούργησαν και βοήθησαν την Ελλάδα να προχωρήσει. Εδώ στο κορυφαίο συνδικαλιστικό μας όργανο εμείς απαιτούμε να σταματήσουν οι ανεπάγγελτοι και ανίκανοι πολιτικοί να μας φοράνε την κουκούλα του φοροφυγά για να καλύψουν το τρομερό κατόρθωμά τους. Την κατάρρευση ενός σάπιου ληστρικού κομματικού κράτους που χρεοκόπησε οριστικά και αμετάκλητα και απαιτεί στην απέλπιδα προσπάθειά του να κρατηθεί ζωντανό με την άδικη λεηλασία της ιδιωτικής οικονομίας.
Στην Ελλάδα του σήμερα - ισότιμο μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης - καταντήσαμε να παλεύουμε για την επιβίωσή μας και την αποφυγή μιας τραγικής οικονομικής καταστροφής που ήδη χιλιάδες από εμάς την αντιμετωπίζουν στην τραγική πλέον καθημερινότητά μας.
Αφού έντεχνα αλλά και αιφνιδιαστικά άλλαξαν τα οικονομικά δεδομένα του τόπου, μας περιέλουσαν με τον τίτλο του πανούργου και δόλιου φοροφυγά, αυτοί που επί σειρά ετών αρνούνται πεισματικά να φτιάξουν ένα απλό, δίκαιο και αναπτυξιακό φορολογικό σύστημα, καθαρίζουν χειρουργικά το εμπορικό τοπίο από το ελληνικό χρώμα και μετατρέπουν την χώρα σε επιχειρησιακό νεκροταφείο και εργασιακό κάτεργο!
Εμείς έχουμε χρέος να μην τους αφήσουμε!
Εμείς έχουμε χρέος να κρατήσουμε την χώρα ζωντανή!
Εμείς θα δείξουμε τον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας!
Είμαστε εδώ να περιφρουρήσουμε την Ευρώπη των λαών,
Είμαστε εδώ να αντισταθούμε στην Ευρώπη των τραπεζών και των τοκογλύφων,
Λέμε ΟΧΙ στο φορολογικό παραλογισμό ενός σάπιου συστήματος που μας κυβερνά,
Λέμε ΟΧΙ στα διεστραμμένα, ανίκανα η εκ του πονηρού μυαλά που επιβάλλουν μέτρα που αφανίζουν το Ελληνικό Εμπόριο,
Λέμε ΟΧΙ στη παράδοση της αγοράς στους εισαγόμενους ληστές και εκμεταλλευτές της δόλιας κρίσης.
Αυτοί θέλουν πολύ σύντομα η Ελλάδα να ξαναπερπατήσει στης πατρίδας την ολόμαυρη ράχη, την καμένη αυτή την φορά από την διεθνή χρηματοπιστωτική αλητεία στην οποία την παρέδωσαν πολιτικοί Εφιάλτες.
Ήδη πολλοί έφυγαν από την χώρα!
Άλλοι όμως, με κατάχρηση της Δημοκρατίας, εξακολουθούν και σήμερα να αγορεύουν από του βήματος της Βουλής.
Σε μια χώρα που λεηλατείται στεγνά και δεν υπάρχει ανάπτυξη, είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει!
Το λένε με επίσημα στοιχεία οι αριθμοί και το αποδεικνύουμε με αδιάψευστα στοιχεία.
Και οι κυβερνήτες κωφεύουν… και κωφεύουν γιατί πολύ απλά μετά την λεηλασία των αποθεματικών των ασφαλιστικών Ταμείων και όσων άλλων φορέων μπόρεσαν να βάλουν στο χέρι από το PSI, με την βοήθεια του διοικητή της ΤτΕ κι έχοντας την συμβατική διασφάλιση ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να διεκδικήσουν με βάση το Αγγλικό δίκαιο Ελληνική δημόσια αλλά και ιδιωτική περιουσία, τους βλέπω να την κάνουν με ψιλά πηδηματάκια αφού πρώτα κάνουν μια γερή τελευταία αρπαχτή 10 δις από τα συνήθη υποζύγια μισθωτούς και συνταξιούχους…
Δυστυχώς όλα τα παραπάνω οδηγούν σε σκέψεις μόλις αδειάσουν τελείως τα ταμεία θα είμαστε πολύ κοντά στο Grexit που μας οδηγούν ηθελημένα και προσχεδιασμένα.
Εδώ και καιρό φωνάζουμε
ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ! να προλάβουμε να σώσουμε ότι μπορούμε από τις υποδομές μας
ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ! να προλάβουμε να σταματήσουμε τους σύγχρονους κατακτητές μας,
ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ! να αφήσουμε το εμπόριο Ελληνικό και στα παιδιά μας.»

Σχόλια