Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μεταφοράς

Προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει σήμερα το επιβατικό κοινό, εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ, αντιδρώντας στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και σύμφωνα με τους εργαζόμενους, εκτός των άλλων οδηγούν σε μεγάλες ανατροπές των εργασιακών σχέσεων.
Συγκεκριμένα, τα μέσα σταθερής τροχιάς, (Μετρό-ΗΣΑΠ-Τραμ) θα κινηθούν μετά τις 9 το πρωί και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.



Τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ θα ακινητοποιηθούν πλήρως οι συρμοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο προαστιακός, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Έτσι σήμερα, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα απολύτως δρομολόγιο.


Λόγω της απεργίας δεν θα εξασφαλίζεται Υπηρεσία Κυκλοφορίας για τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο και έτσι οι συρμοί του μετρό δεν θα φτάνουν στο αεροδρόμιο.


Τέλος, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ με 3ωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. AMΠΕ

Σχόλια