Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο των Πολυτέκνων Λάρισας είχε σήμερα κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποτελούμενο από τον Συντονιστή Θεσσαλίας-Ν. Λάρισας κ. Μιχάλη Σακελάρη την Κατερίνα Αθανασίου Πολιτευτή - Μέλος Τομέα Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού και την Ελένη Ντουρουντάκη Πολιτευτή – Μέλος τομέα Εργασίας.
Από πλευράς των πολυτέκνων την ενημέρωση για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τη λαίλαπα των μέτρων της κυβέρνησης έκαναν ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Τσιόγιας Νικόλαος και Γκουντελάκης Παναγιώτης.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
‘’Φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού πλέον ότι η κυβέρνηση δια του οικονομικού επιτελείου εμπαίζει και εκδικείται τις πολύτεκνες οικογένειες, που αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης. Την ίδια ώρα που σε μια νύχτα χαρίζονται δις ευρώ σε μεγαλοκαταθέτες και διεφθαρμένους, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν στηρίζει την πολύτεκνη οικογένεια, επιπροσθέτως δημιουργεί υπέρογκα φορολογικά βάρη, τα οποία θα επωμίζονται εις βάρος του οικογενειακού τους προϋπολογισμού.
  Αφού δεν τολμούν να τα βάλουν με τους μεγαλοκαταθέτες και μεγαλοτραπεζίτες που διαρρέουν εκτός της χώρας εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ χωρίς κανένα φορολογικό κόστος, αφού απάλλαξαν την Siemens από κάθε αστική και ποινική ευθύνη σε αντίθεση αυτών που έλεγε προεκλογικά ο κ. Σαμαράς, κάνουν επίθεση στην μόνη ελπίδα της χώρας, στα παιδιά, με τη φορολόγηση και το τεκμήριο που βάζουν στην ελληνική οικογένεια που τόλμησε να κάνει παραπάνω από ένα, δυο, τρία παιδιά, και αυτή είναι μια επίθεση την οποία δεν μπορούμε να την αποδεχθούμε  ως έθνος.
Η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης, η πτώση των εισοδημάτων, η μεγάλη φορολογία, τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και η γενικότερη ύφεση επηρεάζουν ως επί το πλείστον τις πολύτεκνες οικογένειες που τα έξοδά τους πολλαπλασιάζονται παρατείνοντας τις δυσχέρειες στις ευαίσθητες κοινωνικά πολύτεκνες οικογένειες.
 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταγγέλλουμε την τυχοδιωκτική, εγκληματική και διεφθαρμένη πολιτική των συγκυβερνόντων και δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα μας βρούνε στο δρόμο δίπλα στους πολύτεκνους, δίπλα στην Ελληνική οικογένεια.’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.