Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Πως να "διακόψετε" το χαράτσι στα ακίνητα

Στην εφορία θα πρέπει να καταφύγουν και φέτος όσοι θέλουν να αποσυνδεθεί η πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος από την καταβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούµενων ∆οµηµένων Επιφανειών, ενώ όσοι δηλώνουν αδυναμία καταβολής του φόρους...
η εφορία θα τους χρεώνει με 50 ευρώ μόνο και μόνο για να ανοίξει φάκελο που θα καταγράφει το ληξιπρόθεσμο χρέος!

Η όλη διαδικασία είναι κάπως πολύπλοκη και θα είναι πολύ πιθανό να χρειαστείτε τις συμβουλές των ειδικών. O φοροτεχνικός Ηλίας Χατζηγεωργίου, σε συνέντευξη του στο CapitalTVκαι στον Στέλιο Κράλογλου δίνει αναλυτικές οδηγίες για το πως γίνεται η αποσύνδεση της καταβολής του ειδικού τέλους από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.
Παρουσιάζει επίσης και τις περιπτώσεις όπου οι φορολογούμενοι μπορούν να διεκδικήσουν απαλλαγή από την καταβολή του φόρου ή να ενταχθούν στην ειδική περίπτωση με τον μειωμένο φορολογικό συντελεστή.
tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.