Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα για τις εργασιακές σχέσεις που ζητά η τρόικα!

20121016-200707.jpgΗ τρόικα ζητα ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων ιπε ο Φ. Κουβέλης, ενώ όπως είπε υπερβαίνουν τις αντοχές της κοινωνίας.
Όπως είπε, η ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα που απαιτεί η τρόικα για τα εργασιακά, ενώ αυτό αφορά μόνο το δικό του κόμμα.




http://olympia.gr/

Σχόλια

  1. Τον Κουβέλη τον ξέρει ο Κουβέλης;
    http://antivima.wordpress.com/2012/06/21/%cf%80%ce%ae%ce%be%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%82-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.