Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Σόιμπλε : Δεν είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ...

Δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ.  
Η δήλωση αυτή έγινε από τον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (CDU), σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή στο κρατικό ZDF «Η μάχη για το Ευρώ», που θα προβληθεί την επόμενη Τρίτη.
"Θέλουμε η Ελλάδα να είναι σε θέση να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ.
Όμως η Ελλάδα έχει πολλά να κάνει", επιβεβαίωσε ο υπουργός.
Σύμφωνα με τον Σόιμπλε, «εξακολουθούν να υπάρχουν αμφιβολίες ως προς το αν η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Αυτές οι αμφιβολίες θα πρέπει να διαλυθεί από τώρα και στο εξής". . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.