Ανοικτή επιστολή σε Μουζακίτη και Πεπόνη

Αξιότιμοι κύριοι οικονομικοί εισαγγελείς Μουζακίτη και Πεπόνη,
Ονομάζομαι Δημήτρης Τσιπίδης και θέλω να σας παρακαλέσω να δεχτείτε την εθελοντική και, φυσικά άμισθη, προσφορά μου για βοήθειά σας
Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή που διέρχεται η Πατρίδα μου, με αυτόν τον τρόπο, αντιλαμβάνομαι καλύτερα, πως μπορώ να φανώ περισσότερο χρήσιμος. 
Αν αληθεύουν αυτά που διαβάζω, πρέπει να αντιμετωπίζετε τεράστιο όγκο δουλειάς και μάλιστα με ελάχιστα υλικοτεχνικά βοηθήματα.

Επειδή πιστεύω ότι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ περίπτωση σωτηρίας της Χώρας είναι η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, αλλά ανεπηρέαστη από περισπαστικά αίτια,και επειδή πιστεύω πως διαθέτω την απαραίτητη μόρφωση και γνώση αλλά κυρίως την απαιτούμενη διάθεση και τον χρόνο, δηλώνω ΄΄ΠΑΡΩΝ΄΄σε οποιαδήποτε πρόσκληση σας για βοήθεια. Ο πυλώνας, τον οποίον πιστεύω ότι εκπροσωπείτε επάξια,είναι η τελευταία μας ελπίδα. Οι άλλοι δύο,θεσμικά πυλώνες, είναι ,δυστυχώς πλήρως διαβρωμένοι. Ο χρόνος τρέχει. Τα προβλήματα δεν λύνονται. Οι διεφθαρμένοι παραμένουν ατιμώρητοι. Τα σκάνδαλα συνεχίζουν να διαπράττονται. Η γρήγορη απονομή της δικαιοσύνης εκτός από ανάγκη της κοινωνίας επιβάλλεται και για αποτροπή στο μέλλον.ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ λοιπόν, όλων των ΄΄υπόπτων΄΄ υποθέσεων.Υπάρχουν για όλες οι σχετικοί φάκελοι. Με ονοματεπώνυμα. Πρέπει να ανοιχτούν και να ξαναελεχθούν τα πάντα. Αυτό όμως απαιτεί ΄΄χέρια΄΄ή μάλλον μολύβια, υπολογιστές,εκτυπωτές,αριθμομηχανές αλλά κυρίως ανθρώπους. Ανθρώπους που νοιάζονται ,ξέρουν,μπορούν αλλά κυρίως αγαπούν αυτόν τον τόπο.
Δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες από εδώ και πέρα. Μην αφήσουμε την τύχη της Ελλάδας στα ξένα χέρια. Ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη, κάθε και από παντού,βοήθεια, αλλά όπως πάντα λέμε, ΠΡΕΠΕΙ να δράσουμε, μόνοι μας. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Η βοήθεια του κάθε διαθέσιμου Έλληνα είναι πολύτιμη. Είναι στο χέρι σας να δεχτείτε,να οργανώσετε,να εκπαιδεύσετε τάχιστα,να καθοδηγήσετε, όλους εμάς που φωνάζουμε ΄΄παρών΄΄.
Ειλικρινά θεωρώ πως δεν μπορώ να προσφέρω με άλλο τρόπο. Χωρίς καμιά έπαρση,με περισσή μετριοφροσύνη,σας θερμοπαρακαλώ να δεχτείτε. Είναι σίγουρο ότι χρειάζεστε βοήθεια. Είναι αυτονόητο πως απαιτείται μια έσχατη και δυνατή προσπάθεια από όλους.Η ρήξη και ανατροπή αλλά και η πραγματική αλλαγή πορείας μπορεί να γίνει με εσάς μπροστά. Ως παλαιός αεροπόρος σας λέω πως η επιτυχία μιας αποστολής είναι δεδομένη όταν ο αρχηγός ΄΄ξεδιπλώνει΄΄όλα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη. Επειδή όμως έχουμε ΄΄πόλεμο΄΄ για να κερδίσουμε πρέπει να εφαρμοστούν όλες οι αρχές πολέμου.Επομένως ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιηθούν όλες οι ΄΄χρυσές΄΄ εφεδρείες. Τουλάχιστον όσες προσφέρονται εθελοντικά.


Πάντα ετοιμοπόλεμος
Δημήτρης Τσιπίδης, Σμήναρχος ιπτάμενος ε.α




Σχόλια