Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Λίγες λέξεις για την Ελλάδα και από τον Πρόεδρο Βαν Ρομπάι..

Απόσπασμα της ομιλίας του Βαν Ρομπάι.
Τέλος, λίγα λόγια για την Ελλάδα. Ο Πρωθυπουργός Σαμαράς μας είπε εκτενώς για την κατάσταση στη χώρα του, καθώς και την πρόοδο που επετεύχθη για να φέρει πίσω το πρόγραμμα προσαρμογής σε καλό δρόμο.
Θέλω να τονίσω την εκτίμησή γύρω από το τραπέζι για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και για τις αξιόλογες προσπάθειες του ελληνικού λαού.
Όπως θα δείτε, οι ηγέτες της περιοχής του
ευρώ εξέδωσαν κοινή δήλωση, που στέλνουν ένα σαφές μήνυμα, που καταλήγει:

"Περιμένουμε από την Ελλάδα να συνεχίσει τη δημοσιονομική πολιτική και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να ενθαρρύνει τις προσπάθειές της, για να εξασφαλίσει την ταχεία υλοποίηση του προγράμματος.
Αυτό είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί ένας πιο ανταγωνιστικός ιδιωτικός τομέας, ιδιωτικές επενδύσεις και ένας αποτελεσματικός δημόσιος τομέας. Αυτές οι συνθήκες θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να επιτύχει την ανανέωση της ανάπτυξης και θα επιβεβαιώσει το μέλλον της στη ζώνη του ευρώ. "Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.