Το ΠΑΣΟΚ ειν’ εδώ και δουλεύει τον λαό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ο Γιάννης Βισβίκης για θέματα πολιτικής  επικαιρότητας,μεταξύ άλλων και όταν
ερωτήθηκε για την δήλωση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κ. Θάνου Μωρα’ί’τη ότι δεν θα ψηφίσει τις αποκρατικοποιήσεις, δήλωσε τα εξής :


“Αποτελεί πρόκληση η δήλωση του κυρίου Μωραϊτη ότι δεν θα ψηφίσει τις αποκρατικοποιήσεις .;Μας είπε ότι δεν θα τις ψηφίσει όλες μαζί ,αλλα μία μία..Φτάνει ,πια,η κοροϊδία…
Ενώ με όλα τα άλλα μετρα που οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση συμφωνεί .
Προφανώς ο κύριος Μωραϊτης πολιτεύεται με το βλέμμα στραμμένο στην πολιτική του επιβίωση , γιατι δεν εξηγείται αλλιώς πως έφθασε μέσα σε πέντε μήνες από κει που έλεγε να αξιοποιηθεί η περιουσία του δημοσίου , σήμερα να λέει το αντίθετο. Πως από κει που ήταν πρωτεργάτης και ένθερμος υποστηρικτής των μνημονίων και υπουργός των κυβερνήσεων που “καθυστερούσαν” , τώρα που είναι απ´εξω να “αντιστέκεται”.
Αλλά, ο κύριος Μωραϊτης , όπως και όλοι οι χορτάτοι και πάντα με σίγουρο μισθό βουλευτές , δεν έχουν ζήσει λίγους μήνες απο την αληθινή ζωή . Λίγους μήνες μακριά απο το “επάγγελμα ΠΑΣΟΚ ” , για να δουν πως γίνεσαι πέντε κομμάτια για να βγάλεις το ψωμί σου , να δουν τι θα πει ιδιωτικός τομέας , πόσα απίδια πιάνει ο σάκος , τι θα πει προσωπική αξιολόγηση απο τους πελάτες ή το αφεντικό σου , τι θα πει “δεν έχω να πληρώσω “, τι θα πει πιάτσα και τι αγώνας για το μεροκάματο .”

olympia.gr

Σχόλια